Együtt az okos megoldásokért

Tovább

UVD Robots disztribúció

Gyors és hatékony automatikus fertőtlenítés

Klinikailag igazolt fertőtlenítés UV-C fénnyel

Elpusztítja a vírusok és baktériumok 99.99%-át

UVD robotokkal!

Fertőtlenítsen Ön is önjáró

UVD robots

mesterfokon

Digitális transzformáció

Robotizácós

megoldások

Informatikai rendszerek

Több mint 18 éves tapasztalattal rendelkezünk az informatika legkülönbözőbb területein. Számos magas rendelkezésre állású, kritikus informatikai rendszert építettünk már fel. Tapasztalatainkra építve rendszer-tervezéssel, egyedi szoftverfejlesztéssel, üzemeltetéssel, automatizált rendszer-diagnosztikával/teszteléssel állunk ügyfeleink rendelkezésére bármilyen web, mobil, e-kereskedelemi vagy egyéb üzleti alkalmazás (pl. BI) területén.

Mesterséges intelligencia

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk a mesterséges intelligencia (AI) legkülönbözőbb területein mint például: természetes nyelv-feldolgozás (NLP), beszédszintézis (Text-to-speech), beszédfelsimerés (ASR), képfeldolgozás (IP), gépi tanulás (ML). Kulcsrakész megoldást tudunk kínálni az online kommunikáció automatizálására (kollaboratív chatbot), illetve képesek vagyunk egyedi módszerrel mérni a mesterséges intelligencia IQ-ját (AIQ).

Robotikai rendszerek

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a robotika és az automatizálás területén. Tapasztalatainkra támaszkodva az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre: egyedi robottervezés, robotintegráció, rendszertervezés. A robotizáció és a mesteséges intelliigencia együttes alkalmazásával magas szintű kollaborív képességekkel rendelkező megoldásokat tudunk szállítani az Ipar 4.0, Minőség 4.0, Smart city bármely területére.

UVD Robots

Az UVD Robotok már Magyarországon

Az önjáró UVD Fertőtlenítő Robotok megérkeztek

Az Európai Tudásközpont Kft. és az UVD Robots ApS, a dán UVD fertőtlenítő robot gyártója között létrejött stratégia kapcsolat lehetővé teszi immár a magyar ügyfelek számára is, hogy élvezhessék ennek az egyedülálló önjáró fertőtlenító robotnak az előnyeit. Az önjáró UVD fertőtlenítő robot az egyik leghatékonyabb fertőtlenítő eszköz, amely a Covid-19 és bármely más fertőző mikroogranizmus ellen bevethető.

Az önjáró UVD robotok beépített UVC lámpákkal rendelkeznek, amelyek minden ismert kórokozó, baktérium és vírus, köztük a koronavírus gyors, menet közbeni elpusztítására képesek. Az UVD robotok önjáró képességüknek köszönhetően végre lehetővé teszik bármilyen belső tér, helyiség gyors és hatékony fertőtlenítését környezetbarát módon, gáz vagy vegyszerek használata nélkül. Az önjáró robot használata jelentősen meggyorsítja a fertőtlenítési folyamatot, egyúttal csökkenti annak erőforrásigényét. Az UVD robot emberi jelenlét nélkül képes a fertőtlenítés végrehajtására akár naponta többször is, ezáltal csökkentve a kezelő személyzet megfertőződésének veszélyét.

RÓLUNK

Az Európai Tudásközpont Kft. 2002 es alapításakor a fő célkitűzésünk az volt, hogy hozzájáruljunk az emberi tudásanyag gyarapításához, elsősorban a mesterséges intelligencia területén. Az azóta eltelt időszak alatt, számos sikeres projektet tudhattunk magunk mögött, melyek különböző ipari területeket érintettek. Ennek következtében büszkén számolunk be, hogy 2018-ban, 2019-ben és 2020-ban is sikerült elnyernünk azt a AAA minősítést, melyet a magyar cégek mindössze 0.63% birtokol. Erre a biztos alapra támaszkodva, célul tűztük ki, hogy szakmai tudásunkat felhasználva a tiszta szoftveres megoldásokon felül a robotika világába is belépünk.

A hatalmas ipari munkaerőhiányt a következő évtizedekben meg kell oldani. A vállalkozások nem csupán szenvednek, hogy megtalálják a megfelelő számú munkaerőt könnyen automatizálható feladatokra, de a másik oldalon a munkavállalók beragadnak egy nagyon nagy ismétlésszámú, sokszor fizikailag megterhelő munkakörbe. Mi egy olyan világban szeretnénk élni, ahol az emberek azért dolgoznak hogy beteljesítsék a vágyaikat, nem pedig azért hogy kielégítség az alapvető fiziológiai szükségleteiket. A mi célunk, hogy ebbe az irányba vigyük a világot felhasználva a tudásunkat a mesterséges intelligencia és a robotika területén. Mindeközben figyelve arra, hogy ennek a folyamatnak az előnyeiben a munkáltatók és a munkavállalók is egyaránt részesüljenek.

DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ

Csapatunk vállalja szervezetek komplett digitális transzformációjának előkészítési, tanácsadási és kivitelezési feladatait. Ennek részeként vállaljuk az előzetes átvilágítást és felmérést, a folyamatelemzést és optimalizálást, a tervezéssel és szimulációval támogatott megvalósíthatósági-, megtérülési- és hatástanulmányok elkészítését, illetve a digitális transzformáció konkrét megvalósítását egészen a beszerzéstől a kivitelezésen keresztül a minőségbiztosításig. A digitális transzformáció részeként az üzleti és termelési folyamatok optimalizálásán, automatizálásán és robotizálásán túl olyan informatikai rendszerek telepítésére is törekszünk, melyek segítségével a folyamatok átláthatósága, kontrollálhatósága és költséghatékonysága jelentősen növekszik.

Célunk olyan üzleti intelligencia megoldások bevezetése, melyek lehetővé teszik a folyamatok tervezhetőségét, finomhangolását vagy a további optimalizálási lehetőségek feltárását és kivitelezését. A digitális transzformáció végeredményeként valójában egy olyan kiberfizikai rendszerhez jutunk, melynek segítségével hosszú távon is lehetővé válik az ember és az informatika – ezen belül a mesterséges intelligencia és a robotika – adaptív együttműködésének maximalizálása.

LEGFRISSEBB HÍREINK

Szállodai szobák fertőtlenítése UV fénnyel

A nemzetközi koronavírus fertőzés nehéz helyzetbe sodort…

Önjáró UVD Fertőtlenítő Robot védi a Telki Hold Otthon lakóit

Önjáró UVD Robot fertőtleníteni a Telki Hold idősotthon…

UVD Robot partnerünk a VFP Systems

Az önjáró UVD Fertőtlenítő Robot az új pandémiás…

PÉNZÜGYI STABILITÁS

Hisszük, hogy a szakmai felkészültség mellett a pénzügyi stabilitás is szükséges feltétele a magas szintű ügyfélkiszolgálásnak. Ezért komoly lépéseket tettünk a pénzügyi stabilitásunk növelése érdekében. Ennek köszönhetően 2018 óta minden évben elnyertük a legmagasabb pénzügyi megbízhatóság „AAA” minősítését.

REFERENCIÁK

KAPCSOLAT

Name: European Knowledge Centre Ltd.
Registration number: 01 09 709534
Hungarian VAT number: 12910652-2-41
EU VAT number: HU 12910652
Address: Törökvész út 71-73. 
1025 Budapest, Hungary
E-mail: info@euroknows.com
Phone: +36-30-197-0685
+36-30-9916632

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.