UVD Robot partnerünk a VFP Systems

Az önjáró UVD Fertőtlenítő Robot az új pandémiás kihívásokra válaszul megfelelő automatizált megoldást biztosít a gyáripari szektorban működő gyárak és üzemek részére a napi szintű fertőtlenítés környezetbarát és hatékony módon történő megvalósítására, ezáltal a munkavállalóknak megfelelően biztonságos, vírus és baktériummentes munkakörnyezet hozható létre.

Az UVD Robot képes menet közben, mindössze 20 másodperc alatt inaktiválni a koronavírus csoportba tartozó vírusokat, köztük a MERS, SARS és Covid-19 vírusokat is, egyúttal minden egyéb vírust (pl. influenza vírus) és baktériumot (pl. E. coli baktérium) is elpusztít. Az UVD Robot önjáró tulajdonságának és sebességének köszönhetően gyorsan és hatékonyan képes nagy belső terek, pl. üzemcsarnokok napi szintű, vagy akár napközbeni fertőtlenítésére. Beépített UV-C germicid lámpái segítségével ózon és vegyszermentesen, egészségügyi várakozási idő nélkül fertőtlenít, ezért az UVD Robot a jelenleg elérhető legkorszerűbb és legkörnyezetbarátabb fertőtlenítési megoldás. Az UVD Robot nem csak a koronavírus járvány elterjedésének megakadályozásában segíthet, hanem minden jövőbeli hasonló járvány esetében is azonnal bevethető. Az UVD Robottal történő napi szintű fertőtlenítés egy influenza járvány esetén is segít meggátolni a járvány nagyobb mértékben történő elterjedését, ezzel jelentősen csökkenthető a betegszabadságok száma, egyúttal fenntartható a megfelelő termelékenység.

A VFP Systems Kft. a magyarországi gyáripari tanácsadói és beszállítói szektor több évtizedes tapasztalattal rendelkező kiemelt szereplője. Napjainkban és a jövőben is egyre fontosabb lesz a gyártási hatékonyság és a gyors költséghatékony átállás egy-egy termékcsoport gyártásánál, a megfelelő gyáripari automatizálás. Ehhez kínál a VFP Systems cégcsoport teljes körű tervezést, tanácsadást, kivitelezést és költséghatékony megoldást. A cégcsoport termékpalettáján találhatók többek között alumínium profilok, szerelő munkahelyek, anyagmozgatási és szállítási pályák, egyedi célgépek és gyártósorok, illetve MIR és Universal Robots kollaboratív ipari robotok is.
 
Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük: az Európai Tudásközpont Kft. és a VFP Systems Kft. stratégia együttműködésének keretében a VFP Systems Kft. felvette termékpalettájára az önjáró UVD Fertőtlenítő Robotot, amely a gyáripari szektor szereplőinek megfelelő segítségül szolgálhat a koronavírus elleni és minden jövőbeli járvánnyal szembeni küzdelemben is. A VFP Systems munkatársainak robotikai tapasztalata garantálja az UVD Robotok gyors és szakszerű üzembehelyezését és karbantartását is.
 
További információ: