Önjáró UVD Robot fertőtleníti az Europa Design irodaházat

Az első irodai környezetet fertőtlenítő önjáró UVD Robot munkába állt Magyarországon az Europa Design budapesti irodaházában.
Az Europa Design immár 25 éve a magyarországi irodai belsőépítészeti szektor egyik vezető szereplője, számos díjnyertes iroda lakberendezési tanácsadója és kialakítója. Az Europa Design mindig is nagy hangsúlyt fektetett a modern, környezetbarát és a munkavállalók “jóllétét” messzemenően szem előtt tartó irodai környezet tudatos kialakítására, ezen szemléletmód magyarországi elterjesztésére. Ezen tudatos megközelítés nemzetközileg elismert, folyamatosan ellenőrzött minősítő rendszerét (a LEED minősítést is jegyző) IWBI, az International WELL Building Institute™ dolgozta ki, minősíti és ellenőrzi a WELL Certificationre jelentkező cégeknél. Az Europa Design a Well minősítés magyarországi tanácsadójaként a saját irodaházát is ennek szellemében alakította Well minősített irodává.
 
A koronavírus járványra reagálva az Europa Design egy új, a biztonságos irodai visszatérést elősegítő Safe Design programot alakított ki, amelynek keretében a munkavállalók munkahelyre történő biztonságos visszatérésének teljeskörű tanácsadását és a biztonságos munkakörnyezet kialakítását vállalja.
 
Örömünkre szolgál, hogy az Europa Design az elérhető fertőtlenítési alternatívák összehasonlítása után a saját irodaházának napi szintű fertőtlenítésére az önjáró UVD Fertőtlenítő Robotot választotta, és ezzel az első magyarországi irodaház, amely élvezheti ennek a legkorszerűbb és leghatékonyabb fertőtlenítési technológiának az előnyeit. Az UVD Robottal és annak beépített UVC germicid lámpáival történő fertőtlenítés az elérhető legmodernebb és legkörnyezetbarátabb fertőtlenítési megoldás, amely tökéletesen illeszkedik a WELL minősítésű környezetbarát iroda kialakítási koncepcióba. Nem véletlen tehát, hogy az Europa Design az önjáró UVD Robotot a Safe Design biztonságos irodai visszatérést segítő programjának egyik fő elemévé tette.
 
További információ: